Woning Taxeren
Haagse Beemden

Voor een taxatie is het van groot belang, dat de waarde op de juiste wijze wordt bepaald met het doel waarvoor de taxatie is bestemd. Meestal voor het financieren van een woning of een verbouwing. Als je een bod wilt uitbrengen en twijfels hebt over de waarde van de woning. Bij een scheiding en je partner wil uitkopen of bij een nalatenschap.

Het taxeren van een woning is vakwerk, waarbij verstand van zaken nodig is, om tot de juiste waardes te komen. Jack Egan van Egan Makelaardij is een gecertificeerd makelaar en beëdigd taxateur, door de Rechtbank van Breda.

Egan Makelaardij is aangesloten bij de brancheverenigingen NVM, ingeschreven bij het NRVT en Vastgoedcert. Het NWWI is het validatiebureau, die de taxatierapporten valideert. Egan Makelaardij voldoet aan de strengste eisen en normen van het NVRT. De organisatie voor taxateurs die moeten voldoen aan de nieuwste Europese richtlijnen.

Haagse Beemden

Bij Egan Makelaardij zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke service aan onze klanten. Wij zij gevestigd in de Haagse Beemden en ons werkgebied is niet alleen Haagse Beemden, maar breidt zich uit tot Breda en omstreken tot maximaal 20 kilometer van het vestigingsadres naar het te taxeren object. Jack Egan is een professioneel en ervaren taxateur en is als geen ander toegewijd om u te helpen bij het taxeren van je woning.

Wil je een offerte aanvragen, Egan Makelaardij hanteert een concurrerend all-in tarief en inclusief b.t.w., zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het taxatierapport is snel gereed en ook voor een spoed taxatie, kun je bij ons terecht. Neem vandaag nog contact met ons op, als je op zoek bent naar een vertrouwd en ervaren taxateur. Kijk niet verder, dan Egan Makelaardij.

jackegan profielfoto 01

Interesse? Jack helpt je graag verder

Starten was nog nooit gemakkelijker. Neem contact op en we helpen je met de stap te maken die bij jou past.

9,5

Egan Makelaardij wordt beoordeeld met een 9.5 uit 9 beoordelingen op Funda.nl