Betrouwbaar, gepassioneerd en gedreven
Aangesloten bij NVM, NRVT, NWWI en Vastgoedcert
Gecertificeerd en beëdigd makelaar
Vast aanspreekpunt
234859 fundalogoblauw 3432b6 original 1485281707

Bij Egan Makelaardij maken we een verkoopplan, plaatsen we de woning o.a. op Funda en Pararius. We maken gebruik van ons eigen netwerk, zetten de social media in, om alle potentiële kopers te bereiken. Ook verkoopstyling behoort tot de mogelijkheden, zodat jouw woning er op zijn best uitziet!

Egan Makelaardij ontzorgt niet alleen de verkoper, maar ook de eventuele koper. Onze missie is om onze klanten bij te staan bij een van de belangrijkste beslissingen uit hun leven. Egan Makelaardij staat je bij met raad en daad bij de verkoop van je thuis. Je kunt rekenen op een betrouwbare partner in alle stappen van het verkoopproces.

Stille verkoop

Bij Egan Makelaardij is er een mogelijkheid om je woning in de stille verkoop te plaatsen. Je wil om e.e.a. reden niet te veel ruchtbaarheid aangeven, dat je woning te koop staat. Je bent nog op zoek naar een andere woning. Je hebt nieuwbouw gekocht. Je wil je woning nog opknappen. Of om privacy redenen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Egan Makelaardij.

Wanneer gaat de bedenktijd van de koopovereenkomst in?

De 3 dagen wettelijke bedenktijd gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper is overgedragen. Dit betekent dat op dat moment de koopovereenkomst, dus door zowel de koper als verkoper is ondertekend. Na deze 3 dagen is de koop definitief, tenzij er ontbindende voorwaarden van toepassing zijn. Maak je als koper dus geen gebruik van de wettelijke bedenktijd of ben je te laat met het inroepen van de bedenktijd, dan ben je verplicht om de woning te kopen en ben je de verkoper de aankoopprijs verschuldigd. Behalve als je een beroep kan doen op één van de ontbindende voorwaarden, mits deze zijn afgesproken in de koopovereenkomst.

Van de bedenktijd moeten minimaal twee dagen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op dag 3 van de bedenktijd, na het tekenen van de koopovereenkomst.

Ontvangen op Maandag    Donderdag   eindigt om 23.59 uur

Ontvangen op Dinsdag      Vrijdag           eindigt om 23.59 uur

Ontvangen op Woensdag  Maandag       eindigt om 23.59 uur

Ontvangen op Donderdag Maandag       eindigt om 23.59 uur

Ontvangen op Vrijdag         Dinsdag        eindigt om 23.59 uur

Ontvangen op Zaterdag     Dinsdag        eindigt om 23.59 uur

Ontvangen op Zondag       Woensdag    eindigt om 23.59 uur

Is een langere bedenktijd ook mogelijk

Indien een langere bedenktijd gewenst is kan dit worden afgesproken tussen verkoper en koper, maar hier moeten zowel de verkoper als koper het mee eens zijn. Deze afspraak moet in de koopovereenkomst worden opgenomen. Een kortere periode dan de wettelijke termijn van minimaal 3 dagen is niet toegestaan.

 

Geldt de wettelijke bedenktijd voor alle type woningen?

Naast aankoop van de ‘normale’ woning kan je natuurlijk ook een vakantiewoning aankopen. Bij de aankoop van een vakantiehuis gelden dezelfde regels als het gaat om de bedenktijd, dus ook de wettelijke 3 dagen. Bij de aankoop van andere type woningen als woonboten, woonwagens of onbebouwde grond geldt de bedenktijd niet. Ook bij de aankoop van een woning op een openbare veiling waar een notaris bij aanwezig is, is de bedenktijd niet van toepassing.

We helpen je graag bij....

Verkoopproces

Bekijk hoe dit proces verloopt

Huis aankopen

Hulp bij aankopen van huis nodig?

Gratis waardepaling

Vraag kosteloos aan

jackegan profielfoto 01

Interesse? Jack helpt je graag verder

Starten was nog nooit gemakkelijker. Neem contact op en we helpen je met de stap te maken die bij jou past.

9,5

Egan Makelaardij wordt beoordeeld met een 9.5 uit 9 beoordelingen op Funda.nl