De persoonlijke aanpak van Egan Makelaardij

Langdurige ervaring en actueel op het gebied van de woningmarkt, maakt Egan Makelaardij tot een betrouwbare, moderne makelaar en vertegenwoordiger van je belangen.

Betrouwbaar en gedreven
Gecertificeerd en beëdigd makelaar
Aangesloten bij NVM en NRVT
Vast aanspreekpunt

Egan Makelaardij is een behulpzaam en ervaren makelaarskantoor met snelle en persoonlijke service. De meeste van onze verkoop opdrachten komen van mond tot mond reclame. Egan Makelaardij doet meer dan het mogelijke, om de beste verkoop resultaten te behalen. Egan Makelaardij heeft de kennis in huis op het gebied van de woningmarkt. Egan Makelaardij is een betrouwbare, eigentijdse makelaar! Egan Makelaardij hecht waarde aan een persoonlijke en duurzame relatie, gebaseerd op eerlijkheid en het waarmaken van beloftes. Egan Makelaardij advies is persoonlijk en makkelijk te begrijpen. De ervaring en daadkracht van Egan Makelaardij bied je een kompas, bij het nemen van de juiste beslissing.

Open Huizen Route

Egan Makelaardij organiseert regelmatig een open huizen route. Je kunt zonder afspraak binnenlopen in de deelnemende huizen tussen 11.00 en 15.00. De eigenaar doet de rondleiding zelf. Heb je belangstelling voor de woning, dan neem je contact op met Egan Makelaardij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen.

jackegan profielfoto 01

Interesse? Jack helpt je graag verder

Starten was nog nooit gemakkelijker. Neem contact op en we helpen je met de stap te maken die bij jou past.

9,5

Egan Makelaardij wordt beoordeeld met een 9.5 uit 11 beoordelingen op Funda.nl